Authorized Phone Service Center di Kota Bharu (Sony, Lenovo, Xiaomi, Huawei, Nokia)

nokia sony huawei xiaomi lenovo service center kota bharu

Minggu lepas saya ke Kota Bharu untuk tujuan repair phone Xiaomi di authorized service center. Lokasi tempat ini saya dapat dari laman web rasmi Xiaomi Malaysia. Rupa-rupanya tempat ini merupakan authorized service center bagi phone lain juga, bukan setakat Xiaomi. Sony Xperia, Huawei, Nokia dan Lenovo pun boleh juga, jadi pengguna smartphone di Kota Bharu dan bandar berdekatan boleh hantar phone ke sini untuk dibaiki sekiranya masih dalam tempoh warranty.

nokia lenovo huawei sony xiaomi service center kota bharu

Lokasi : Bertentangan dengan Tesco KB, sebelah kedai Tutti Frutti. Naik ke tingkat 1. Boleh waze ke “Tutti Frutti” area Tesco KB untuk cari lokasi dengan cepat.

Contact no : +60 9743-3633

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada semua. 😀



Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

10 thoughts on “Authorized Phone Service Center di Kota Bharu (Sony, Lenovo, Xiaomi, Huawei, Nokia)

  1. Lambat Admin post 😛 Saya pun cari service center ni bulan lepas. Perkhidmatan dia ok cuma phone memang tak ok dh. Last2 jual saja.
    Xiaomi Admin rosak apa? Sila update lepas rapair. Sekarang saya pun baru beli Xiaomi Redmi

    • Sebelum ni tak tahu ada authorized service center dekat dengan tesco tu.

      Xiaomi rosak board 🙁
      Cost repair pun dah lebih dari separuh harga phone…so better beli baru.

  2. salam.. HuaWei P10 Lite saya mati tiba-tiba.. xtahu sbb ape.. ingat bateri xde cas pun tetap xmau idup.. whatsapp ASAP 0127218342

Leave a Reply