Beli Topup Murah (Celcom, Hotlink, U-Mobile) di 11street.my

Beberapa hari lepas saya secara kebetulan terjumpa promosi topup (prepaid reload) yang sangat murah di laman 11street.my. Jauh lebih murah berbanding di pasaran, maklumlah selepas GST harga kad reload pun naik di kedai dan juga online reload melalui bank.

Mula-mula skeptikal juga tapi saya cuba beli topup Celcom RM10 pada harga RM6.36 dan berjaya. Nak beli lagi sekali keesokan harinya dah tak dapat sebab out of stock.

Bukti saya beli topup murah (Celcom) RM10 pada harga RM6.36.

beli topup murah
beli topup murah

Beli Topup Murah

Hari ini saya login balik dan tengok promosi topup murah masih ada.

Celcom RM30 – 25.44

U-Mobile RM10 – 5.30

Hotlink RM10 – RM6.36

Murah gila tu. Saya jangka harga begini tak akan kekal lama. So, grab selagi sempat.

topup murah
topup murah

 

Link : Beli Topup Murah (11street)

Link alternatif : Topup Murah (Celcom, Digi, Hotlink, Maxis)

Nota : Selepas buat pembayaran, kredit reload dan akan dimasukkan secara terus ke dalam nombor phone yang anda submit, so tak boleh beli banyak2 untuk tujuan simpan atau resell ya.

Update : Nampaknya 11Street.my dah out of stock, tapi iPMart pula ada buat offer untuk beli topup tanpa perlu bayar GST. Klik gambar atau link di bawah untuk ke laman belian.

topup tanpa gst
topup tanpa gst

Klik : Topup Tanpa GST di iPMART

Tekan butang SHARE untuk bantu rakan-rakan anda jimat wang beli topup.



Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

6 thoughts on “Beli Topup Murah (Celcom, Hotlink, U-Mobile) di 11street.my”

  1. Last week beli top up celcom dan maxis kat sana RM 10.60 termasuk GST tapi dapat credit RM 2.12 lepas hantar review. Masih jimat untuk beli kat sana.

Leave a Reply