Tonton Video Travel Film Terbaru Brandon Li : Seoul Wave Yang Mind-blowing

brandon li seoul wave

Brandon Li merupakan youtuber dan filmmaker yang terkenal dengan kreativiti dan nilai seni yang tinggi serta penggunaan pelbagai efek transition, timelapse, hyperlapse dan banyak lagi skill hebat dalam hasil kerja beliau. Video Brandon Li biasanya lebih kepada travel film berbanding format vlog yang popular di Youtube. Apa yang membuatkan hasil karya Brandon Li menarik ialah kebanyakan video-video nya adalah solo-work menggunakan kamera kompak dan gimbal yang hasilnya kadang-kadang jauh lagi mind-blowing berbanding studio besar yang menggunakan gadget mahal dan tenaga kerja yang ramai.

Tonton Video Travel Film Terbaru Brandon Li : Seoul Wave Yang Mind-blowing

Video terbaru Brandon Li : seoul_wave merupakan travel film mengenai South Korea culture seperti K-Pop, esports gaming, street food, hectic work environment, stressful study life dan banyak lagi dalam video berdurasi 7:11.

Saya sendiri pernah pergi ke Seoul dan video oleh Brandon Li ini memang buat saya rasa nak kembali semula ke Seoul untuk pengalaman yang memuaskan hati. Boleh ke channel Youtube Brandon Li untuk tengok video-video lain seperti Hong Kong dan banyak lagi.

⠀⠀⠀


🎥 SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL 💕


mi-band-5-malaysia

XIAOMI MI BAND 5 TERBARU 💯 - KINI DI MALAYSIA, COMEL, POWER DAN MAMPU MILIK 👌🏼


unifi-ia

DAFTAR UNIFI SEKARANG - PERCUMA 30 HARI PERTAMA - AGEN PENJUAL SAH TM


iphone se 2020 malaysia price

🔥Tak Perlu Belanja Besar Untuk iPhone. iPhone SE Baru, RM1999 Jer! 🔥

Leave a Reply