GIVEAWAY – 10 X RM 100 Credit SGShop Taobao Malaysia Untuk Dimenangi

sgshop-giveaway

Sebagai menghargai pembaca blog Einz, saya nak buat satu giveaway yang sangat mudah nak join dan 10 pembaca bertuah akan memenangi hadiah iaitu RM100 Credit untuk anda shopping di SGshop Taobao Malaysia.

Cara nak turut serta Giveaway 10 X RM100 ini :

GIVEAWAY – 10 X RM 100 Credit SGShop Taobao Malaysia Untuk Dimenangi

  1. LIKE page Einz di Facebook

  2. Daftar akaun baru SGshop menggunakan link ini : [Daftar Akaun SGshop]

  3. Share post FB ini atau share link https://einz.my/cara-beli-barang-di-taobao-sgshop-malaysia/ ke Facebook feed anda dan tambah hashtag #SGshop.

Tinggalkan komen di artikel giveaway ini dengan menyatakan item yang anda hendak beli sekiranya anda memenangi RM100 shopping credit di SGshop. Contohnya; “Saya nak beli Xiaomi Mi Band” atau “Nak beli baju raya baru”.

Komen menggunakan nama dan email yang sah untuk memudahkan saya menghubungi pemenang. Jangan guna akaun Facebook atau Twitter, hanya nama dan email sahaja. Seorang satu komen sahaja dibenarkan.

Giveaway dibuka sehingga 3/6/2017 dan pemenang akan dihubungi melalui email. Seramai 10 orang pemenang bertuah akan dapat shopping credit bernilai RM100. Mudah sahaja kan?

Selamat mencuba !



Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

24 thoughts on “GIVEAWAY – 10 X RM 100 Credit SGShop Taobao Malaysia Untuk Dimenangi”

  1. Kalau boleh aku nak beli dua pasang seluarlah Einz untuk dipakai pada raya nanti dan juga semasa menghadiri kursus masakan. Yelah, ramai awek-awek cun dengan bergincu merah bagai, takkan aku nak pakai seluar jeans koyak lutut kot. Nanti kata mat rempit sesat mana pulak yang datang, kan? So, kenalah pakai ala-ala Fatah Amin sikit. Biar nampak kayu asal bergaya.

    Sekarang nipun memang aku miskin seluar, nak-nak kalau aku malas nak membasuh alamatnya pakai kain pelikat jelah seharian + tak pakai baju (dah macam homeless). Kadang-kadang kakak aku pun menyampah tengok aku dengan pakaian macam gitu.

    Aku harap sungguh-sungguh Einz aku dapatlah kredit RM100 ni. Dengan kegawatan ekonomi semasa sekarang, semua benda nak naik. Kepala timun berjamboil betul. Sekurang-kurangnya dapatlah jugak meringankan beban hidup aku untuk meneruskan kehidupan di zaman gelap pemerintan Dato’ Sri Najib bin Abdul Razak sekarang ini.

    Kalau bukan seluarpun mungkin aku akan beli headphone yang noise cancellation punya. Sebab hari tu earphone aku dah putus + pakai earphone ni tak bagus untuk gegandang telinga. Silap haribulan umur 20-30 dah pekak.

    Nama : Habib Al-faruq Email : [email protected]

  2. Assalamualaikum einz, saya nak beli baju baru untuk ke kelas. Sebab terasa macam ada yang pandang sinis asyik pakai baju sama je setiap minggu.

Comments are closed.