Hotlink Fast Prepaid Plan Kini Menawarkan 8GB Data Percuma Setiap Bulan

hotlink fast 2gb data percuma

Wow ! Hotlink baru saja melancarkan plan prepaid FAST yang menawarkan 8GB data 4G percuma setiap bulan, untuk selama lamanya !

Hotlink Fast 8GB Data Percuma Setiap Bulan

Bagaimana nak dapat 8GB percuma? Pertama anda kena guna prepaid Hotlink FAST. Kemudian, hanya perlu kekal aktif prepaid anda dan anda akan terus menerima data percuma sehingga 8GB setiap bulan.

hotlink 8gb data percuma


Data 8GB percuma adalah 2GB Internet 4GB (1GB Sabtu + 1GB Ahad) x 4 kali hujung minggu dalam sebulan. Dan Hotlink juga nampaknya memberi jaminan bahawa data 8GB percuma ini kekal sepanjang hayat selagi talian prabayar Hotlink FAST aktif.

hotlink fast plan

Pada masa sama, kadar pelan data bulanan juga telah diperbaharui dan kami jangka pelan RM48 untuk 5GB bulanan merupakan pilihan yang baik. Memandangkan Hotlink meletakkan notis “Dapatkan sementara stok masih ada” kemungkinan tawaran ini adalah dibuka hanya untuk waktu terhad sahaja, jadi kalau anda berminat boleh dapatkan segera.

Maklumat lanjut boleh lihat di laman Hotlink Fast.Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

Leave a Reply