Killer Instinct Season 3 Kini Di Xbox One dan Windows 10 – Menyokong Cross Play

killer instinct windows 10

Killer Instinct pernah menjadi salah satu game fighting kegemaran saya ketika zaman kegemilangan SNES (Emulator King). Graphic yang cantik pada masa itu dan pilihan karekter yang menarik menyebabkan KI boleh dikatakan sangat popular pada tahun 90-an dan sebaris dengan Street Fighter dan Mortal Kombat.

Killer Instinct Season 3

Siri KI mula dilancarkan kembali (comeback) sebagai ‘launch game’ bagi konsol Xbox One. KI : Season 3 pula merupakan siri kemaskini terbaru dengan pelbagai karekter baru. Microsoft kini membawakan fungsi crossplay di mana pemain PC boleh berlawan bersama rakan-rakan mereka yang menggunakan konsol Xbox One.


killer instinct

Versi Windows 10 PC adalah freemium – di mana anda boleh muat turun game secara percuma dan kemudian membeli karakter serta kostum tambahan. Anda juga bakal mendapat beberapa karekter baru di masa akan datang.

Download Killer Instinct Windows 10Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

Leave a Reply