Lazada Kini Mengadakan Jualan Besar-Besaran Sempena Ulangtahun ke-4

lazada birthday sale 2016

Lazada kini mengadakan jualan besar-besaran yang dipanggil Lazada Birthday Sale 2016 sempena ulang tahun ke-4. Jika anda ingin membeli barangan di Lazada, ini adalah peluang yang terbaik kerana Lazada memberikan banyak tawaran istimewa seperti flash sales, discount vouchers dan sebagainya.

Baca : Cara membuat pembelian online di Lazada Malaysia

Saya kongsikan beberapa tawaran menarik di Lazada yang anda mesti rasa rugi kalau terlepas. Jangan lupa lawat post ini setiap hari dari 15-18 Mac 2016.

Lazada Birthday Sale 2016

topup lazada

Diskaun 20% pembelian topup Celcom, Maxis, Umobile, Hotlink di Lazada menggunakan voucher code : TOPUP. Terhad kepada pembelian topup bernilai RM10, RM30 dan RM50 sahaja.

Klik ke Lazada Malaysia dan search “Celcom, Maxis, Digi, Umobile” dan tambah ke cart dan checkout. Masukkan voucher TOPUP untuk diskaun segera 20%.

lazada topup

Contoh : Beli topup RM10 bayar RM8, topup RM30 bayar RM24. Topup ini secara terus ke nombor telefon yang didaftar pada laman Lazada (billing / shipping address) dan pastikan jangan salah nombor kerana tiada refund akan diberikan.

lazada maybank discount

Bagi pengguna kad debit atau kad kredit Maybank, anda boleh mendapatkan diskaun tanpa had sebanyak 10% (desktop) dan juga 12% di mobile app. Terhad kepada barangan yang ada logo Maybank +XX% off sahaja. Kalau ada barangan mahal seperti laptop dan iphone, diskaun 10% – 12% adalah besar nilainya.

Anda juga boleh membuat bayaran ansuran (installement) bagi barangan terpilih menggunakan kad kredit Maybank.

maybank discount lazada

contoh diskaun 10% menggunakan kad kredit Maybank.


honor 5x gold malaysia

Diskaun bagi smartphone model terbaru dan lama, contoh Honor 5X Goldharga sale RM899 (harga asal RM939).

BACA :  Iron Man Unmasked - Civil War Funko Pop Edisi Terhad

 

kingston hyperx ssd

Jika anda mencari budget SSD di bawah RM200, Kingston HyperX Fury 120GB atau Sandisk SSD Plus 120GB merupakan pilihan yang sesuai. Tip : Jangan beli Kingston V300 SSD !

beanbag lazada

Sensational Deals biasanya ‘mark-down’ lagi harga barangan di Lazada disamping diskaun ekstra 5% di apps dan penghantaran percuma biarpun barang itu bersaiz besar dan berat seperti bean bag.


ACTIVE DISCOUNT VOUCHER

TOPUP – 20% diskaun bagi pembelian topup bernilai RM10, RM30, RM50

15LINE – 15% diskaun di mobile app (maksimum RM80)

MARAPP25 – RM25 diskaun dengan minimum pembelian RM100 (mobile app)

EXTRA15 – RM15 diskaun dengan minimum pembelian RM80 (mobile app)

LZDSS8 – 8% diskaun maksimum RM40 (desktop dan mobile app)

HAPPY20 – 20% diskaun maksimum RM20 (mobile app) – sesuai untuk barangan berharga RM30 – RM99


Artikel akan di kemaskini dari masa ke semasa.Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

4 thoughts on “Lazada Kini Mengadakan Jualan Besar-Besaran Sempena Ulangtahun ke-4”

  1. bro,ssd Kingston HyperX Fury 120GB masuk tak untuk laptop?xde bagitaw pulak untk laptop or desktop..takot salah order naya nanti

Leave a Reply