Shopee Tawar Hand Sanitizer Percuma Untuk Pelanggan Baru

shopee free hand sanitizer

Shopee free hand sanitizer – new users only. Sejak penularan wabak Covid-19, antara barangan yang menjadi carian hangat sampai mana-mana kedai habis stock dan harga naik berlipat kali ganda ialah face mask 3ply dan hand sanitizer. Jika dahulu, sebotol hand sanitizer 50ml harga tak sampai RM5, kini harga biasa yang saya tengok dijual ialah RM10 – RM15. Manakala yang botol besar 500ml – 1 liter pula berharga sampai dekat RM100. 

Penularan covid-19 dan juga musim duduk rumah semasa MCO ini, orang ramai semakin ramai gemar shopping online sahaja tanpa perlu keluar rumah dan kurang risiko terkena jangkitan. Bagi anda yang sebelum ini tak pernah guna Shopee dan tak pernah ada akaun Shopee, anda boleh claim free hand sanitizer. Khas untuk pengguna baru sahaja (New Users Only policy).

⠀⠀⠀

Shopee Free Hand Sanitizer – New Users Only, Claim Sekarang

shopee hand sanitizer

Untuk claim free hand Sanitizer, klik pautan berikut : Shopee Free Hand Sanitizer atau tekan butang di bawah. Kemudian klik untuk install app Shopee di iPhone dan Android. Tawaran ini hanya untuk pengguna baru Shopee sahaja, ya !Suka baca artikel2 di Einz Dot My ?Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


Leave a Reply