Shopee Kini Membenarkan Pembelian Secara Ansuran (Zero Interest Credit Card Installment Plan)

shopee installment plan credit card

Berita baik kepada pengguna setia Shopee kerana anda kini boleh membeli barang secara ansuran menggunakan 0% interest credit card installment plan.

Shopee Installment Plan – beli barang di Shopee dan bayar secara ansuran

Sebelum ini saya pernah berkongsi cara beli barang di Lazada, 11street, Senheng dan bayar secara ansuran. Artikel tersebut menerima banyak kunjungan setiap hari. Anda boleh baca dengan klik di bawah.

shopee malaysia installment plan

Pembelian secara ansuran di Shopee hanya terhad kepada item-item tertentu sahaja, biasanya barangan elektrik, gajet, perabut rumah dan sebagainya. Shopee installment plan memerlukan anda ada kad kredit Maybank atau Public Bank dan pembelian boleh dibayar secara ansuran dalam tempoh 6 bulan atau 12 bulan secara 0 peratus faedah.

Beli barang secara installment di Shopee

Contoh pembelian di Shopee secara installment :

ItemHarga PenuhAnsuran 6 bulanAnsuran 12 bulan
TV 32″59999.83 x 6
TV 55″2399399.83 x 6199.2 x 12

Installment plan ini berguna untuk pembelian barangan yang bernilai besar seperti TV, mesin basuh, peti sejuk, laptop ataupun gadget seperti camera Sony A7III, smartphone terbaru seperti iPhone XS dan Note 9 juga. Asalkan anda mampu bayar nilai ansuran setiap bulan, barulah buat pembelian secara ansuran ya.


maybank2 gold card malaysia

Belum mempunyai credit card? Nak cara mudah beli barang secara installment?

Apply Credit Card Maybank Secara Online

Tiada caj tahunan dan mudah lulus dengan pendapatan RM2500 sebulan. Credit Card Maybank 2 Gold boleh buat installment 0% interest dengan mudah di Lazada, 11street, Shopee, Senheng dan banyak lagi berbanding credit card bank lain. Apply secara online untuk kelulusan express.Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

1 thought on “Shopee Kini Membenarkan Pembelian Secara Ansuran (Zero Interest Credit Card Installment Plan)”

Leave a Reply