Touch N Go eWallet – Promosi Starbucks Serendah RM2.50 dan Tiket Wayang TGV RM10 Untuk Setahun

touch n go ewallet promotion

Touch N Go eWallet kini mengadakan beberapa promo menarik – antaranya Starbucks serendah RM2.50 dan juga tiket wayang TGV Cinemas hanya RM10 untuk tempoh setahun.

 


Touch N Go eWallet Promo – Starbucks RM2.50, TGV Ticket RM10, KFC Snacks Plate 20%

Untuk mendapatkan semua promo ini, pastikan anda install dulu app Touch N Go eWallet untuk iOS dan Android. Boleh klik butang di bawah untuk install app TnG. Masukkan promo code gyqvw6 semasa anda mula buka akaun touch n go ewallet untuk tawaran rebat menarik.

Anda boleh lihat gambar di bawah untuk terma dan syarat promo tng ewallet ini. Oh ya, selain Starbucks dan TGV, ada juga promo diskaun 20% untuk KFC Snack Plate sehingga akhir September.

Jom redeem promo Starbucks RM2.50, tiket wayang TGV RM10 je dekat app TNG eWallet

Kongsikan tawaran touch n go ewallet promo menarik ini dengan rakan-rakan anda. Kan bagus kalau hangout sekali tu, terus redeem Starbucks, KFC dan TGV hari yang sama jugak. Jimat banyak.

Jangan lupa masukkan masukkan promo code gyqvw6 semasa anda mula buka akaun touch n go ewallet untuk tawaran rebat menarikSuka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

Leave a Reply