Uniqlo X Dragon Ball Z – Beli T-Shirt Dapat Poster Kalendar 2020 Yang Cool Ini

 

So saya baru beli sehelai t-shirt Uniqlo Uniqlo Dragon Ball UT x Kosuke Kawamura dan dapat poster kalendar 2020 edisi terhad. Dragon Ball Z (DBZ) merupakan salah satu siri manga/anime all-time fav saya sejak sekian lama. Tapi sebelum ini saya tidak pernah ada even satu helai pun baju t-shirt Dragon Ball. 

 

Uniqlo Dragon Ball UT x Kosuke Kawamura

uniqlo dragon ball t-shirt kosuke kawamura malaysia

So Uniqlo ada keluarkan banyak design sempena kolaborasi Uniqlo DBZ ni, cuma 3 design di atas saja yang menarik di mata saya. Boleh tengok design2 lain di website Uniqlo MY Dragon Ball.

Harga bagi t-shirt Uniqlo DBZ sehelai ialah RM59.90 — nasib baik masa  checkout tu boleh guna voucher birthday RM20 Uniqlo bagi, not bad boleh jimat sikit.

Selain t-shirt, ada juga sweater hoodies dan t-shirt untuk kids. Poster kalendar tu pula hanya edisi terhad, kalau korang nak satu kena beli cepat-cepat lah.

⠀⠀⠀
Beli T-Shirt Uniqlo, percuma poster calendar 2020 Dragon Ball Z yang cool Click to Tweet

SPAO x Dragon Ball

Selain Uniqlo, SPAO (korean fast fashion) pun ada jual t-shirt Dragon Ball. Gambar kat bawah saya ambil masa jalan2 di SPAO Pavilion KL (Julai 2019). 

SPAO please jual your t-shirt and stuffs online like many of your competitors.

BACA :  Drama Black (Malaysia) Adaptasi Kdrama di VIU Jadi Bualan Hangat Netizen - Kisah Tragik Detektif Bunian dan Gadis Pembawa Sial

Skechers X One Piece

Side note; lawa pula koleksi t-shirt dan sliders Skechers X One Piece ni. Kat mana boleh beli di Malaysia? Rasanya kat Singapore je yang ada jual.

skechers one piece t-shirt

skechers one piece slippers

Kongsikan artikel ini dengan rakan-rakan di Facebook, Twitter dan Whatsapp ya.Suka baca artikel2 di Einz Dot My ?Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


Leave a Reply