Yoodo “Merdeka Data! Promo” Dapatkan Sim Card Dan 20GB Data Percuma

yoodo merdeka data

Yoodo kembali lagi dengan promosi baru MERDEKA DATA! yang menawarkan sim card percuma dengan data 20GB percuma. Sebelum ini, Yoodo pernah menawarkan promosi Yoodo Raya kalau anda masih ingat. Boleh baca artikel terdahulu saya mengenai Yoodo untuk lebih informasi mengenai pelan prabayar yang user-customizable ini.

Yoodo “Merdeka Data! Promo” Dapatkan Sim Card Percuma Dengan 20GB Data Percuma

Untuk mendapatkan sim card percuma, tekan butang di bawah dan klik “No thanks, I just want a free SIM“.

Yoodo Free Sim Card

Masukkan nama, alamat untuk penghantaran sim card. Biasanya dalam 2-3 hari sim card akan sampai.

Selepas sampai sim card, download app Yoodo di App Store atau Play Store. Login dan anda diminta pilih pelan bulanan. Saya galakkan pilih pelan RM3 untuk 50SMS hanya untuk mendapatkan 20GB data percuma. Sekiranya perlu, masukkan maklumat debit card untuk pengesahan pembayaran akaun.

Anda juga boleh memasukkan promo code di ruang seperti dalam gambar di atas. Masukkan promo code  zuwlw7377 untuk kredit RM20 percuma Yoodo.


yoodo 20gb rm20

Untuk mendapatkan 20GB data percuma, klik bahagian data dalam app Yoodo dan redeem 20GB data sebanyak RM20.

yoodo auto renew

Jika anda hanya sekadar mahu mencuba Yoodo, pastikan matikan fungsi auto-renew dengan klik butang OFF di plan bulanan anda dalam app Yoodo.

yoodo speed test

Speed test Yoodo – untuk pengetahuan anda, Yoodo menggunakan network Celcom.


Pengguna Yoodo sedia ada juga boleh gunakan Booster RM20 untuk 20GB Data. Promosi Yoodo Merdeka Data ini sah sehingga 30 September 2018 sahaja, jadi dapatkan sebelum terlambat!

 

BACA :  Langgan Digi Infinite 150 Sebelum 30 September Untuk Diskaun Rm61 Bil Bulan Pertama


Suka baca artikel2 di Einz Dot My ? Jom follow kami di media sosial dan berkongsi pandangan atau persoalan anda; https://fb.com/einsmy https://twitter.com/einztrigger https://instagram.com/einz.my


RELATED POSTS

Leave a Reply